Lesene Huba hiše so v celoti izdelane iz masivnega lesa.

Konstrukcijski elementi, izolacije, strešna kritina in vse notranje obloge so izdelane iz 100 % naravnih materialov. Posebnost hiš so križno lepljene konstrukcije (CLT), ki so izdelane v Avstriji, medtem ko so vgradni materiali delo slovenskih proizvajalcev. Vsi materiali so prijazni do okolja in vam zagotavljajo zdravo in prijetno bivanje.

Ekološka gradnja

Huba Hiše imajo že v osnovi izdelane visokokakovostne ekološke elemente. Lesena konstrukcija je izdelana iz suhega lesa, ki je primeren za takojšnjo vselitev. Kontrolirana kakovost posameznih elementov vam zagotavlja zdravo in udobno bivanje v leseni Huba hiši.

Varnost, kakovost, zanesljivost

Skrb za varnost je vedno na prvem mestu. Lesena konstrukcija Huba hiš je izjemno zanesljiva, stabilna, potresno in ognjevarna. Tudi protihrupna zaščita je na najvišji ravni. Huba hiše se ponašajo z vrhunskimi slovenskimi vgradnimi materiali in odlično konstrukcijo, izdelano v Avstriji. Vrhunska kakovost vgrajenih materialov in izjemno natančna izdelava ter montaža vam zagotavljajo dolgo, prijetno in brezkrbno bivanje v Huba hiši.

Energetsko učinkovita

Lesene, naravne Huba hiše so energetsko varčne in učinkovite, zato lahko zanje pridobite tudi subvencijo EKO sklada. Konstrukcijski sistem Huba hiš omogoča izdelavo skoraj ničenergijske hiše, v skladu z evropsko zakonodajo.

Montaža in vzdrževanje

Montaža Huba hiše je razmeroma enostavna in hitra, vendar jo morajo izvesti izurjeni monterji. Montaža Huba hiše lahko poteka v vseh letnih časih, zato boste lahko že razmeroma hitro stanovali v svoji novi hiši. Še posebej si prizadevamo, da lahko povsem zaupate navedenim rokom glede izdelave, dobave in montaže.

Garancija

Lesene Huba hiše se ponašajo z različnimi certifikati za kakovost in sledljivost. Les je že po naravi razmeroma trajen in stabilen material, zato vam bo takšna hiša nudila zavetje vsaj 100 let ob ustrezni kakovostni montaži in vzdrževanju. Za nosilno konstrukcijo pa imajo Huba hiše 30-letno garancijo.

Sestave