Zasnova hiše je prilagojena lokaciji ob upoštevanju možnosti za gradnjo in arhitekturnih zahtev.

Od idejne zasnove do končne izvedbe

Lesene Huba hiše v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam. Zasnova hiše je prilagojena lokaciji ob upoštevanju možnosti za gradnjo in arhitekturnih zahtev. Načrtovanje vašega doma lahko v celoti zaupate našim izkušenim strokovnjakom, ki se natančno posvetijo vsaki posamezni hiši. Pomagali vam bodo vse od idejne zasnove do končne izvedbe.

Kje postaviti Huba hišo?

Običajno je eden od najtežjih korakov najti ustrezno parcelo. Zakaj bi trošili čas in se podali na težko in dolgotrajno pot. Z našo pomočjo vam bomo našli primerno zemljišče ter uredili vse podrobnosti povezane z nakupom ali prodajo vaše nepremičnine.

Izkušeni strokovnjaki

Izdelava Huba hiše je za vas povsem enostavna, saj za vse poskrbimo mi. Ekipa izkušenih strokovnjakov se že več let ukvarja z gradnjo lesenih hiš. Pomagali vam bomo pri administrativnih, gradbenih in okoljskih vprašanjih, kot je na primer pridobitev gradbenega in uporabnega dovoljenja. V celoti poskrbimo za gradbena dela, prav tako pa tudi za načrtovanje in nabavo notranje opreme. Vi se samo še vselite in uživate.

Vdrževanje hiše

Pri hiši je treba vedno kaj postoriti, a tudi za to je tukaj naša ekipa. Zagotavljamo vam odličen servis in vzdrževanje tudi potem, ko se boste že vselili. V primeru kakršnihkoli reklamacij ali dodatnih želja se lahko vedno obrnete na našo tehnično-vzdrževalno ekipo, ki bo strokovno skrbela za vašo hišo.