Huba hiše so zasnovane povsem po vaših željah. Vsaka hiša je unikatna, saj jo načrtujemo samo za vas.

Lesena, ekološka hiša

Huba hiše so zasnovane povsem po vaših željah. Vsaka hiša je unikatna, saj jo načrtujemo samo za vas. Narejena je iz najkakovostnejšega masivnega lesa, z mislijo na vaše zdravo življenje in prijetno bivanje. Energetsko varčna hiša se ponaša z visoko kakovostnimi slovenskimi materiali in vrhunsko izvedbo.

Vrhunski dizajn

Iščete prijazno, naravno in moderno hišo, v kateri boste uživali v vsakem trenutku? Razumemo vaša pričakovanja. Vsaka Huba hiša je zato unikatna, saj jo v celoti načrtujemo glede na vaše želje in potrebe. Skupaj z vami bomo ustvarili edinstveno hišo, prepoznavno po vašem slogu bivanja.

Prepoznavna arhitektura

Huba hiše se ponašajo s sodobno arhitekturno zasnovo, ki je vsakokrat posebej prilagojena vam. Več ko imate želja, večji je izziv za ustvarjanje edinstvene, prepoznavne hiše. To je hiša, ki je ustvarjena za vaše dobro počutje.

Sodobno in naravno

Združujemo najsodobnejšo arhitekturo in gradnjo z naravnimi materiali. Huba hiše so izdelane z ljubeznijo in mislijo na vas, zato so izjemno prijetne za bivanje. Lesena konstrukcija in 100 % naravni, slovenski vgradni materiali vam zagotavljajo, da boste v svojem domu živeli v sožitju z naravo.

Visoka kakovost bivanja

Les je že tradicionalno odličen material, ki vam zagotavlja prijetno bivanje. Les izžareva toplino, ugodno vpliva na počutje in vdržuje prijetno klimo v prostoru. Pozimi je prijetno topel, poleti vas varuje pred vročino. Zato je bivanje v leseni hiši energijsko varčno in ekološko.

Od zasnove do izvedbe

Zavedamo se, da se nahajate pred izjemno pomembno odločitvijo, zato vam s svojimi bogatimi, dolgoletnimi izkušnjami pomagamo v vseh fazah – od iskanja primerne lokacije, idejne zasnove z 3D izrisom in izdelavo makete, pridobivanja vseh potrebnih soglasij, služnostnih pogodb, vodenje vseh postopkov od začetka do gradbenega dovoljenja, gradbena izvedba, vključno z zunanjo ureditvijo, načrtovanje in izvedba notranje opreme svetil ter vselitev. Naši strokovnjaki vam bodo prisluhnili, upoštevali vaš življenjski slog in potrebe.